Webáruház készítés ingyen
Összes aktív webáruház száma jelenleg: 7102
Webáruház készítés ingyen

Felhasználási feltételek

Tisztelt Felhasználónk!

Tájékoztatjuk, hogy 2018. március 31-én leállítjuk szolgáltatásunkat.

Ezt követően a webáruházak nem lesznek többé elérhetőek.

 • A Boltaneten.hu szolgáltatás üzemeltetője a BITBULL Kft. (továbbiakban Szolgáltató).
 • Szolgáltató a Boltaneten.hu kereskedelmi rendszer alapszolgáltatását ingyenesen nyújta a felhasználók részére. Felhasználóinknak nem számítunk fel sem havi, sem éves díjat, sem forgalmi jutalékot. Az ingyenesség fejében a webáruházak oldalain külső reklámokat jelenítünk meg.
 • Szolgáltató kijelenti, hogy a regisztráció során megadott - nem nyilvános - információkat titkosan kezeli, azokat harmadik félnek nem szolgáltatja ki. (Kivételt képez a hatósági felszólításra történő adatszolgáltatás.)
  A webáruház törlésével ezen adatok is törlésre kerülnek.
 • Szolgáltató a rendszerében található webáruházaknak csupán a technikai hátterét biztosítja.
  A felhasználók által végzett kereskedelmi, vagy egyéb tevékenységtől teljes mértékben elhatárolódik, azok működéséért, az általuk feltöltött adatokért felelősséggel nem tartozik.

  Amennyiben Szolgáltató tudomására jut, hogy oldalain jogsértő anyagot helyeztek el, azt figyelmeztetés és indoklás nélkül törli.
 • Szolgáltató a szolgáltatás esetleges hibájából, szüneteléséből, változásából, adatvesztésből eredő károkért semminemű felelősséget nem vállal.
 • Szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy a rendszeréből bármely jogsértő, megtévesztő vagy a szolgáltató által képviselt erkölcsi normákkal ellentétes honlapot, tartalmat figyelmeztetés és indoklás nélkül töröljön.
 • Külső hirdető cégeket is használunk hirdetéseink megjelenítésére, amikor meglátogatja webhelyünket. Ezek a cégek felhasználhatnak egyes adatokat (nem használhatják fel azonban nevét, e-mail címét vagy telefonszámát) ezen vagy más webhelyen végzett látogatásáról, annak érdekében, hogy megfelelő (és Önt érdeklő) hirdetéseket biztosíthassanak.
 • A változtatás jogát fenntartjuk.

Megosztás: